Vivamus Residence, oportunitatea unei noi locuinte.

Dezvoltatorii proiectului imobiliar Vivamus Park Residence continua realizarea constructiilor, la numai 4 min de Coresi mall. Ansamblul va beneficia de spații de relaxare pentru locatari: jacuzzi, grădini cu șezlonguri, baldachine, pavilioane cu șemineu și chiar și teren de tenis și volei, disponibile pentru toți locatarii și invitații lor. Zona de relaxare se va desfășura pe o suprafață de  2000 mp! O parte din ea este deja amenajata.

Viziteaza-ne!
Ne găsiți la biroul de vânzări de pe str. Orizontului nr. 2, în acest mod vă prezentăm oferta completă, vă răspundem tuturor întrebărilor și mai mult, puteți vedea un produs final și vizita actualul șantier, încât să ințelegeți cu exactitate structurile și poziționarea apartamentelor.

Prezentarea proiectului
Actualul proiect se desfășoară chiar la intrare în Brașov, pe strada Orizontului nr 2, intersecție cu 13 Decembrie. Oferim spre vânzare de la garsoniere până la variante de apartamente cu 3 camere. Toate structurile de apartamente sunt cu adevărat spațioase și beneficiază de balcoane de până la 44 mp, iar proprietarii apartamentelor de la parter au posibilitatea de a cumpăra curte proprie de până la 30 mp cu acces din balcon.
Complexul va dispune de o zonă de spațiu verde foarte mare, 2 000 mp. Aceasta va fi destinată relaxării și socializării și va fi amenajată cu baldachine, șemineu, grătar, teren de tenis/volei și nu numai. Din faza I a dezvoltării, fac parte 2 blocuri P+4, ambele fiind vândute integral. În continuare am pus spre vânzare faza II a dezvoltării, pe strada Orizontului, cu termen de finalizare în mai 2020. Pentru faza II a dezvoltării blocurile vor fi P + 6 etaje și vor aduce avantajul plăților eșalonate.

Amplasare și facilități
Nu există nicio restricție din punct de vedere al facilităților. Tot ceea ce se dorește este în apropiere: mall-ul Coresi, stație de autobuz RAT, restaurant, benzinărie, loc de joacă pentru copii. Aceste apartamente de vânzare din Brașov nu vor fi lipsite de spațiu verde și zone aerisite, loc de parcare gratuit și garantat. Înafara tuturor acestor facilități aproape de casa este și beneficiul de a ajunge cu rapiditate în orice parte a orașului, pe ocolitoarea Brașovului.

Spaţiul util și calitatea
Calitatea este prioritatea! Nu oferim servicii şi produse neavatajoase pentru clientul nostru. Toate materialele şi serviciile folosite sunt de înaltă clasă conform dorinţelor cumpărătorilor, calitativ, aspectuos și durabil. Construcţia este realizată cu cele mai bune materiale, precum:
– cărămidă de 30, 25 si 12.5 cm atât pentru pereţii exteriori cât şi pentru cei interiori, neexistând pereți despărțitori din riggips.
– polistirenul nu doar că este de grosime optimă, 10 centimetri, dar are şi o conductivitate termică de 0.036 w/m2k ceea ce reprezintă un maxim al „protecţiei” termice.
– geamurile termopan au profile cu 5 camere, feronerie Roto, iar sticla este tratată cu cel mai nou concept în materie de izolaţie termică şi fonică, denumit 4S (4 seasons). Vara nu permite transferul căldurii şi a razelor solare spre interior, iar în anotimpul rece oferă un grad de izolaţie termică mult superior tratamentelor mai vechi pentru sticlă. În oferta standard sunt incluse sistemele de microventilație și antiefracție.
– ușa de termopan cu interfon touchscreen pentru accesul în scara blocului, încât nivelul de siguranță să fie ridicat.
– uși metalice cu un design deosebit pentru intrarea în apartament.
– ușile din interiorul apartamentelor au tocul rotunjit și sunt importate din Polonia, uși Classen.
– proprietarul își alege gresia, faianța și parchetul dorite.
– baia mare beneficiază de cadă cu hidromasaj și obiecte sanitare moderne, precum: vas de wc suspendat cu rezervor înglobat în perete, blat și lavoar suspendate, baterii cu 5 ani garanție.

Finisajul este alegerea ta
O importantă diferență între noi și ofertele altor dezvoltatori imobiliari constă în faptul că puteți alege finisajele interioare referitoare la gresie, faianță și parchet într-un anumit buget din magazine de renume de pe piața de construcții a României. Încât putem realiza apartamentul conform revistelor de specialitate. Așadar, veți alege finisaje în tocmai conform visurilor dumneavoastră, fără să existe vreo îndoială a calității acestora !

www.vivamus.ro
Ne puteti contacta telefonic: 0741 211 096
e-mail: anda@vivamus.ro / roxana@vivamus.ro