Category Archives: Business

Săptămâna Porților Deschise la Regus, AFI Park Brașov

Regus, cel mai mare furnizor de birouri private din lume, cu peste 3.700 de centre în peste 125 de țări, inaugurează primul său centru din Brașov aflat la etajul 9 în clădirea AFI Park Brașov organizând Săptămâna Porților Deschise în perioada 18-24 Februarie, întrele orele 10:00-18:00. Cei interesați pot să își programeze turul la numărul de telefon 0368 630 589 și să beneficieze de cea mai completă experiență de birou din Brașov.

Ca filozofie, Regus se adresează unei palete foarte largi de clienți, fie că este vorba start-up-uri sau multinaționale. Regus AFI Park Brașov are o capacitate de până la 187 de locuri, care include birouri private și de coworking. De asemenea, profilurile companiilor care doresc să le ofere angajaților un astfel de spațiu de lucru sunt extrem de diverse; case de avocatură, bănci, comerț, servicii sau IT.

„Ultimii ani au determinat afacerile să intre într-o nouă normalitate, care a devenit tot mai flexibilă. Atât angajatorii, cât și angajații au început să se orienteze tot mai mult pe sistemele de lucru remote și hybrid. Biroul fizic însă nu va dispărea. De aceea, din ce în ce mai multe companii se orientează spre spații de birouri flexibile. La ce se referă, concret, această flexibilitate? În mod tradițional, organizațiile sunt nevoite să semneze contracte de închiriere pentru spații pe o perioadă mai lungă de timp, ajungând chiar și până la 5-10 ani. Spațiile flexibile de birouri au avantajul de a fi semnate pe termen mult mai scurt. La Regus, spațiile noastre de birouri private, cu servicii complete, oferă companiilor, indiferent de dimensiune, un mediu plin de inspirație în care să se concentreze, să colaboreze și să obțină rezultate optime. În România, Regus are multiple locații în București și Cluj-Napoca, iar acum suntem bucuroși să avem un nou centru chiar în inima Brașovului.”, a declarat Victor Tighinean, proprietarul francizei Regus în Transilvania. 

Pe piața locală, Regus vine în completarea spațiilor de coworking deja existente, având în ofertă birouri private, sedii sociale, săli de meeting dar și spatii de coworking. Clienții care aleg un birou privat în cadrul Regus vor beneficia de servicii „all inclusive”, care includ mobilier, internet, utilități, secretariat și recepție, securitate, curățenie, dar și acces în rețeaua globală Regus. Companiile care vor colabora cu Regus în Brașov vor avea acces, pe baza abonamentului, la zona de lounge de la oricare dintre locațiile Regus din întreaga lume. 

Pe viitor, reprezentanții francizei Regus doresc să deschidă centre în mai multe orașe din România: Timișoara, Sibiu, Oradea, Târgu Mureș și altele. Franciza Regus este deținută de TIGHolding S.R.L., companie patronată de Victor Tighinean și Anatolie Tighinean.

 

Despre Regus

Regus este o companie cu o experiență de peste 32 de ani în domeniul spațiilor de birouri private/flexibile și coworking, având peste 3.700 de centre în peste 125 de țări. 

Regus face parte dintr-un grup de branduri globale și regionale de spații de lucru care alcătuiesc rețeaua IWG (International Workplace Group). Printre acestea se numără Spaces, HQ, Signature by Regus și No18. Prin intermediul acestui portofoliu divers, Regus le oferă clienților o varietate de optiuni de neegalat în materie de design, amenajare, locații și clădiri, permițându-le să aleagă spațiul de lucru potrivit pentru nevoile lor unice.

Cum lucrează jackpot-urile progresive?

 

Sloturile progresive sunt o categorie specială de aparate de slot cunoscute pentru premiile lor uriașe suplimentare, care continuă să crească de fiecare dată când cineva învârte rolele.

Cu jackpot-uri care pot ajunge la milioane de dolari, nu este surprinzător faptul că „progresivii” sunt cel mai popular tip de sloturi la cazinourile online. Să vedem cum funcționează, cum să joci sloturile cu jackpot progresiv, cum să câștigăm un jackpot și care sunt șansele tale de a câștiga.

Pentru a încerca un astfel de aparat online, accesează  https://5vulkanvegas.com/ro/category/slots , site unde vei găsi cele mai mari șanse de câștig de pe piață.

Ce sunt slot-urile progresive?

Aceste jocuri sunt numite sloturi progresive, deoarece premiul jackpot-ului nu este fix – el progresează cu fiecare pariu făcut, până când este câștigat. Unele jackpot-uri progresive plătesc automat dacă ating o anumită dimensiune, dar cele mai multe sunt nelimitate și pot, teoretic, să devină din ce în ce mai mari până când cineva îl câștigă.

Sloturile cu jackpot progresiv sunt diferite doar de restul universului sloturilor din cauza premiilor monstru. Unele sloturi sunt progresive dedicate, în timp ce altele sunt doar versiuni ale jocurilor existente care sunt conectate la o rețea de jackpot.

Dar dezvoltatorii de cazinouri și jocuri au vrut să găsească modalități de a oferi premii mai mari fără a pierde banii. Un designer de jocuri isteț și-a dat seama că, dacă i-ar pune pe jucători să finanțeze ei înșiși jackpot-urile folosind ceva numit contribuție la miză, ar produce fonduri de premii mai mari. Acestea ar atrage mai mulți jucători, care ar finanța jackpot-uri din ce în ce mai mari și așa mai departe!

Această inovație înseamnă practic că milioane de jucători contribuie fiecare cu câțiva bănuți, astfel încât unul dintre voi să devină milionar, un pic ca la loto.

Datorită popularității masive a jocurilor precum Cleopatra, premiile progresive MegaJackpots ale IGT sunt unele dintre cele mai mari din Marea Britanie.

Cum funcționează sloturile progresive?

Să răspundem la această întrebare mergând sub capota acestor jocuri de cazino și aruncând o privire mai atentă la modelul pe care îl folosesc aceste sloturi, care face posibile câștiguri uriașe.

Contribuția

Pentru fiecare pariu pe care îl faceți, o mică parte este transferată într-un pot separat, care este folosit pentru a finanța jackpot-ul sau jackpot-urile. Jucați orice sloturi Red Tiger legate de caracteristica lor Daily Jackpots și aproximativ 3% din pariul dvs. va finanța fondul de jackpot, în timp ce MegaJackpot-urile IGT iau aproximativ 2,3% din pariul dvs.

Sămânța

Ce se întâmplă când cineva câștigă un jackpot și de ce nu începe de la zero? Jackpot-urile progresive trebuie să înceapă de undeva, pentru că nimeni nu ar juca un slot cu un jackpot de £0 sau £10.

Aceasta undeva se numește „sămânță” și este garantată de cazinoul sau furnizorul de jocuri. Fondul de premii MegaJackpots™ al IGT este de exemplu de 500.000 GBP.

Premiul

Un jackpot progresiv este doar unul care continuă să crească pe măsură ce este jucat, până când este câștigat. Progresivii de un milion de lire atrag toată atenția, dar sloturile progresive vin în toate formele și dimensiunile, unele sloturi având chiar și propriile lor jackpot-uri progresive de mai puțin de 1.000 GBP.

Jocurile MegaJackpots de la IGT au plătit în medie câștiguri de jackpot de 846.000 GBP și au fost câștigate (din nou, în medie) la fiecare 10 săptămâni.

Întrebări frecvente privind slot-uri progresiv

Câștigă cineva vreodată jackpot-uri progresive?

Deși șansele de a obține un jackpot progresiv sunt mici la orice rotire dată, jackpoturile progresive sunt câștigate destul de des, deoarece milioane de rotiri au loc în fiecare săptămână.

Cel mai mare jackpot progresiv câștigat online a venit în 2017, când un jucător din Marea Britanie a câștigat 13,2 milioane de lire sterline pe Mega Moolah. În ultimii ani, la PlayOJO, au fost câștigate multe jackpoturi progresive cu șase cifre. Leisureles a câștigat un progresiv de 100.182,51 GBP la Top Cat, Richvandam1 a câștigat 205.056 GBP la slotul Divine Fortune și Vericeca a câștigat 118.546 GBP la slotul nostru Mega Fortune.

Cum se compară RTP-urile cu sloturi progresive cu sloturile obișnuite?

Datorită contribuției suplimentare la fondurile de jackpot, sloturile progresive tind să aibă procente de Return To Player puțin mai mici decât sloturile obișnuite neprogresive. RTP-ul oficial pentru slotul clasic Fishin’ Frenzy este de 96,12%, dar versiunea Fishin’ Frenzy Jackpot legată de progresivi în rețea Jackpot King are un RTP global de 95,64%.

Când îl defalci, jocul de bază are un RTP de 93,32%, iar caracteristica progresivă are un RTP de 2,32%, care include o contribuție de 0,68% la rezerva pentru a semăna viitoare pot. Dacă sunteți foarte conștient de preț și preferați returnări imediate, ar trebui să vă gândiți să rămâneți la sloturi non-jackpot.

Trebuie să jucați pariu maxim pentru a califica pentru un jackpot progresiv?

Nu întotdeauna, dar ar trebui să verificați regulile jocului pentru a vă asigura că știți cum să vă calificați. Majoritatea sloturilor noastre progresive nu au minim, dar unele jocuri necesită să selectați numărul maxim de linii de plată sau monede pentru a fi eligibil pentru a câștiga jocul. Cunoașterea regulilor pe dinafară sună ca o corvoadă, dar este unul dintre factorii cheie în cum să câștigi la sloturi.

Toți furnizorii obișnuiau să facă acest lucru pentru a crea condiții de concurență echitabile, astfel încât jucătorii înalți să nu fie dezavantajați față de mizatorii mici. Dar în aceste zile, furnizorii au descoperit modalități noi și inventive de a permite oricărui jucător șansa de a câștiga, deși mizatorii mai mari vor avea șanse mai mari de a declanșa jackpot-ul.

AFI BRAȘOV a obținut certificarea LEED Gold pentru „cladire verde”

București, 10 martie 2021:

 AFI Brașov, proiectul mixt care îmbină un centru comercial cu o suprafață închiriabilă totală de 45,000 mp și două clădiri de birouri clasa A avand suprafata totala inchiriabila de25,000 mp, a obținut Certificarea Green LEED GOLD care atestă sustenabilitatea proiectului datorită tehnologiilor pentru construcție, design și execuție cu impact minim asupra mediului. Certificatul Verde oferă chiriașilor AFI Brașov o serie de avantaje printre care: utilizarea eficientă a soluțiilor de iluminare cu lumini de tip LED pentru a crește eficiența energetică a proiectului l ”, utilizarea materialelor cu reciclate și cu emisii reduse de carbon și reutilizarea până la 75% a deșeurilor generate  in perioada de constructie datorită practicilor durabile, îmbunătățirii calității aerului prin filtrare sporită, reducerea cu peste 20% a costurilor cu energia comparativ cu o clădire de bază, in timp ce 90% din suprafața ocupată în mod regulat va avea vederea nerestricționată. „Calitatea și siguranța au fost întotdeauna valori esențiale pentru noi și le-am reflectat în proiectele și serviciile oferite chiriașilor noștri. Certificarea LEED Gold, certificarea pentru clădiri „verzi” recunoscută la nivel mondial, arată angajamentul nostru de a respecta cele mai înalte cerințe tehnice moderne și de a construi proiecte sustenabile. Suntem bucuroși că putem oferi chiriașilor noștri un mediu de lucru in armonie cu natura  și in siguranta ”, a declarat Costin Blideanu, Director General AFI Brașov.

Pe lângă un mediu de lucru modern, cu lumină naturală și balcoane cu vedere unică la Munții Carpați și la pădure, proiectul de birouri AFI Park Brașov oferă locuri de parcare pentru mașinile cu emisii reduse de carbon și pentru mașini electrice, rasteluri pentru biciclete, dușuri, acces foarte bun la mijloacele de transport în comun pentru a reduce poluarea prin încurajarea folosirii cat mai putin a masinilor personale , reutilizarea apei de ploaie pentru irigarea zonei verzi sau chiar utilizarea plantelor native și adaptive care nu necesită apă potabilă si instalații de apă eficiente. Clădirea de birouri oferă facilitatea de colectare și depozitare a materialelor pentru reciclare, ca parte a beneficiilor „Certificării Verzi”. Certificarea LEED Gold Green obținută de AFI BRASOV este parte a strategiei de dezvoltare durabila, ecologica si de calitate setata pentru toate proiectele realizate de AFI Europe Romania, care primesc astfel o recunoastere importanta.

 

 

Ce trebuie sa știi despre creșterea pe YouTube

YouTube este unul dintre canalele de promovare de baza pentru anii următori. Și nu doar pentru că poți obține venituri din monetizarea lui. Creșterea constanta a YouTube va continua tocmai pentru ca este un produs Google și motorul de căutare are atat mijloacele, cat și interesul de a-l promova. Prin urmare, dacă încă nu ești un fan YouTube, ar trebui sa devii, pentru că acest canal îți poate aduce venituri pe mai multe direcții.

Cum obții bani din YouTube

Monetizarea YouTube a canalului

Cea mai simpla varianta e sa ai un canal cat mai mare pentru ca Google sa ruleze și să afișeze reclame in videoclipurile tale. Totuși, veniturile pentru acest tip de reclama sunt destul de mici, exceptand cazul în care ai un canal care face milioane de afisari în fiecare luna.

În condițiile în care YouTube ti-ar plăti cca 50 de cenți la mia de vizionari, e clar ca nu te imbogatesti cu un canal mic. Un venit de aproximativ 1000 de dolari l-ai putea avea doar dacă videoclipurile tale ar face în jur de 1 milion și jumătate de vizualizări. Cam puțin, nu?

Chiar dacă advertiserii plătesc de cinci ori mai mult către YouTube, tu vei primi doar o foarte mica parte banii pe care le fac, de fapt, reclamele rulate prin YouTube. Despre optimizarea canalului de YouTube poți citi mai multe aici.

Product placement și reclama directă

Clienții direcți îți pot aduce mult mai mulți bani decât ceea ce îți oferă YouTube. Sa prezinti produsele sau serviciile unor companii în cadrul videoclipurilor tale poate fi extrem de avantajos. Însă asta depinde și de abilitățile tale de negociere și vânzare. 

Oricum, sa promovezi si sa negociezi direct cu companiile poate sa iti creasca bine veniturile. Mai ales dacă ai un număr mare de abonați și o comunitate mare.

Exista și alte forme de monetizare, însă promovarea companiilor pe canalul tău, fără intermediari, e de departe cea mai valoroasa și îți poate aduce cei mai mulți bani.

Vrei venituri mai mari? Creste-ti comunitatea, obține mai mulți abonați

Să crești numărul de abonați nu e atat de simplu cum pare atunci cand urmaresti alți vloggeri de succes. Concurenta e foarte mare pe YouTube și pentru fiecare vlogger pe care tu îl știi exista cel puțin o mie care nu au reușit.

Totuși, cum iti cresti șansele de a avea mai mulți abonați?

Exista cateva lucruri care vor ajuta la creșterea mai rapidă a canalului:

1.Recomandările Youtube

Youtube le recomanda utilizatorilor videoclipurile noi, dar si cele pe care le considera relevante. Deci fii relevant pe domeniul tău. Creează conținut de calitate, apelează la optimizarea SEO pentru videoclipurile tale și promoveaza-ti conținutul oricand ai ocazia.

2.Imaginea conteaza

Lumea tinde sa se identifice și sa relationeze mai bine cu vloggeri pe care ii vad, care se prezinta. Imaginea e importantă în vlogging și poate contribui extrem de mult la succesul unui astfel de canal. Prin urmare, dacă nu vrei sa apari în clipurile tale, ci vrei sa te axezi pe voce și atat, e posibil sa iti pui singur piedici.

3.Reclama pe Youtube

E important sa ai cat mai mulți vizitatori pentru a crește numărul de abonați. Însă cum poți face asta cel mai rapid dacă nu prin promovare? Promoveaza-ti videoclipurile folosind uneltele YouTube / Google (Google Ads pe YouTube) pentru a obține cat mai repede rezultatele dorite.

Sursa: PR2Advertising.ro

 

Ce afacere iti lansezi in pandemie

Vrei sa debutezi ca antreprenor si sa lansezi un business in urmatoarea perioada? Trebuie sa stii ca pandemia si distantarea sociala au redefinit ideea de afaceri si ca orice nou business ar trebui sa tina cont de conditiile actuale. Cel mai probabil si in urmatorii ani se vor pastra noile tendinte, asa ca ar trebui sa tii seama de asta. 

Mediul online e cel mai indicat. Deci, daca te gandesti la o afacere, vezi daca se aplica sau nu pentru mediul online sau daca macar raspunde unei nevoi curente, stringente.

Nu ai nicio idee? Iata patru idei de afaceri pe care le poti aborda in aceasta perioada:

 

1.Servicii de realizare site-uri si web design

Orice afacere are nevoie de un site, nu? Si atunci de ce nu ai lansa un business pe marketing online si creare de site-uri.

Migrarea afacerilor in mediul online creeaza oportunitati de business pe care le poti valorifica si tu daca ai cunostintele necesare sau buget suficient pentru a angaja specialisti.

Serviciile de constructie de site-uri si web design vor fi extrem de cautate si in anii urmatori, astfel ca se poate dovedi o idee de afaceri castigatoare.

 

2.Coaching, chiar si online

Moda consultantei si a dezvoltarii personale individuale a ajuns si la noi mai ales in conditiile in care stresul e in crestere. Astfel daca esti psiholog, ai studii pe partea de psihologie si un atestat, calea iti e deschisa spre o afacere in acest domeniu. 

Daca iti place sa dai sfaturi, sa ii ajuti pe ceilalti sa gaseasca solutii pentru probleme lor, dar nu ai nicio diploma pe coaching sau psihologie, poti gasi pe internet cursuri care te vor ajuta sa obtii cunostintele si diploma de care ai nevoie.

 

  1. Magazin online

Vrei sa beneficiezi si tu de cresterea de 40% a comertului online? Un magazin pe internet e extrem de potrivit in perioada in care distantarea sociala se impune in orice domeniu si multe magazine de inchid temporar sau permanent.

In plus, costurile cu un magazin online sunt mai mici decat pentru unul fizic si e mai usor de gestionat.

Tot tu te poti ocupa si de promovarea magazinului online. Poti urma cursuri online de marketing online, pentru a invata despre SEO, administrare de campanii pe Google Ads si Facebook, astfel incat sa obtii rezultate cat mai bune cu afacerea ta.

Nu stii cum sa iti promovezi afacerea? Fa testul pus la dispozitie de PR2Advertising.ro si vezi ce i se potriveste afacerii tale. Il gasesti aici: https://pr2advertising.ro/test-de-ce-tip-de-promovare-are-nevoie-afacerea-ta.

4.Consultanta pe fonduri europene

Cu atat de multe scheme de finantare si atat de mult buget care sta sa vina pentru afacerile afectate de pandemie, un mare business va fi o companie care sa ajute IMM-urile sa obtina bani nerambursabili. 

E o mare oportunitate de business aici, insa e nevoie si sa i cunostinte pentru a te asigura ca le poti oferi servicii de calitate clientilor. Totusi, daca reusesti sa gasesti cativa clienti care pot accesa sume mari din fonduri europene, iti poti asigura un trai bun pentru o perioada rezonabila de timp.

Mai sunt multe idei bune pe care le poti pune in practica, insa trebuie sa tii cont de faptul ca un business nu e o vacanta si ca uneori va fi stresant si greu. Tocmai de aceea, inarmeaza-te cu rabdare si conteaza pe munca si dedicare pentru ca afacerea ta sa ajunga una de succes.

Sursa: Afaceri-si-leadership-feminin.ro