Plantare puieti

Vă invităm să ne fiți alături, sâmbătă, 2 Noiembrie 2019, ora 10.00, în Parcul de pe strada Hărmanului situat lângă Autogara 3 din Brasov, să plantăm împreună. Clubul Interact Kronstadt, care este format din tineri adolescenți cu vârste cuprinse între 12-18 ani dorește să dea startul unei alarme serioase în ceea ce privește mediul înconjurător. În urma a toate evenimentele nefericite care privesc natura și pădurile care reprezintă plămânii acestei planete, noi, echipa Interact Kronstadt am decis să spunem STOP și să dăm startul schimbării.

În a doua jumătate a vacanței de vară am pus în mișcare proiectul “Interact Routine” care a fost realizat prin desfășurarea a 3 petreceri caritabile unde am strâns suma de 7.000 de lei. Cu acești bani, achiziționăm acum 100 de copaci de talie înaltă din specia Scoruș. Un singur astfel de puiet costă 60 lei, suma folosită fiind 6.000 de lei. În ceea ce privește voluntarii, noi am făcut apel la toți elevii școlilor din Brașov și am distribuit pe toate platformele de social media anunțul care îi cheamă pe toți sa fie alături de noi pentru schimbare. Ne dorim să nu fie doar o plantare, ci o zi care îi va inspira și pe alții, care va porni o mișcare în ceea ce privește protecția și conservarea mediul înconjurător.  Noi sperăm la un număr de peste 200 de voluntari, 100 dintre ei care și-au confirmat  deja prezența într-un formular online creat de noi.

Acest eveniment sperăm să inspire mai ales noile generați, de tineri și copii, care au fost foarte încântați de proiect și care au spus că ne vor fi alături în această schimbare deoarece este planeta lor, unde vor trăi în viitor, iar ei vor o planetă curată și sănătoasă.

Așteptăm cât mai mulți susținători și orice persoană care dorește sa facă parte din schimbare este binevenită! Chiar dacă este doar un pas mic acum, încet – încet vom ajunge la pași și mai mari. Așa cum am învățat, schimbarea pleacă din propriul exemplu. Proiectul este realizat în parteneriat cu Regia Pădurilor Kronstadt, Rotary Brașov Kronstadt și Rotaract Corona. Vor fi alături de noi colegii noștri din cluburile Rotary Club Brașov, Rotaract Kronstadt, Interact Brașov și mulți voluntari care ne susțin.