Cum scapi definitiv de părul nedorit de pe corp? Încearcă această metodă la salonul Gossip Beauty Industry!

Orice femeie îsi dorește să aibă tot timpul o piele catifelata, însa de multe ori părul nedorit de pe corp poate fi o piedica. Din fericire, exista o modalitate eficienta si rapida care combate aceasta problema inestetica.

La salonul Gossip Beauty Industry veti gasi aparatul Elysion, care functioneaza cu laser dioda, unul dintre cele mai eficiente lasere împotriva firelor de par nedorite, complet sigur pentru pielea bronzata sau care urmeaza sa fie expusa la soare.

Lungimea de unda a laserului permite realizarea de tratamente sigure si cu rezultate excelente pentru orice zona a corpului, fiind exclus riscul aparitiei de arsuri la nivelul epidermei sau de hiperpigmentatii.

Tehnica de epilare definitiva cu laser Elysion functioneaza rapid si eficient, întrucat distruge rapid foliculii de par datorita temperaturilor ridicate folosite, însa fara a afecta tesuturile înconjuratoare.

Acest tratament poate fi folosit pe orice zona a corpului, indiferent de tipul pielii.

Tehnica de epilare definitiva da rezultate foarte bune si pentru pielea închisa la culoare sau bronzata, cat si pentru persoanele care au o sensibiltate mare la durere sau care au parul închis la culoare si densitate foliculara mare. De aceea, se obtin rezultate vizibile chiar de la prima sedinta.

Pentru orice întrebari, astept sa-mi scrieti pe Facebook  sau sa ma vizitati la salonul Gossip Beauty Industry, de pe strada Nicolae Titulescu, nr.50, langa magazinul Emag.

În luna septembrie beneficiezi de 20% reducere la orice sedinta/pachet de epilare definitiva laser, atat pentru femei cat si barbati.

Farkas Andreea
Specialist în epilare definitiva