Ce trebuie să știi despre apartamentele în regim hotelier

Ca un concept nou ȋn materie de închirieri, apartamentele în regim hotelier au devenit un competitor serios pe piața de profil. Ultimii ani au pus un mare accent pe confort și pretenții tot mai ridicate din acest punct de vedere. Altfel spus, turiștii au început să aibă un set de reguli la activ atunci când închiriază. Își doresc mai multă intimitate, astfel că răspund cu succes la propunerea de închiriere în regim hotelier.

Ce înseamnă și ce implică închirierea în regim hotelier

Metoda de închiriere este mai avansată, complexă și modernă. Aceasta s-a actualizat la vremurile actuale și mai nou s-a îmbogățit cu variante de servicii hoteliere. Practic se poate spune că trăiești în confort ca la hotel, însă cu nivel de intimitate și libertate precum acasă. Pe principiul nicăieri „nu e că acasă”, orice unitate de cazare încearcă să reproducă cât mai fidel atmosfera intimă a căminului atunci când cazează un turist. Cu opțiuni dintre cele mai diverse, cu accent pe confort și nu numai, cu servire care să merite aprecierea, hotelierii și în general cei activi pe această nișă se gândesc la cum să mulțumească un călător cu ale lor condiții de cazare. În timp, însă nici răsfățul unui hotel nu a mai fost de ajuns. În haosul cotidian și urban, în viața agitată pe care o trăim în ritm fast cum sunt de altfel mai toate serviciile la ora actuală, se pare că un concept de bază a devenit ideea și nevoia de intimitate. Un turist își dorește să nu dea ochii cu recepționera la orice ora din zi sau noapte. Însă nu este dispus pentru asta să renunțe la anumite servicii. Ia astfel naștere conceptul de locuințe închiriate în regim hotelier.
La ora actuală marile orașe dispun de un astfel de serviciu de închiriere. Lucrurile sunt atât de avansate încât există agenții specializate pe acest tip de închiriere. Totul este bine organizat astfel încât solicitantul unui astfel de serviciu să aibă parte de o experiență completă.

Condiții de închiriere în regim hotelier

Pentru cei care își doresc să încerce această metodă trebuie să știe că există o limita de locație. Încă nu s-a extins atât de mult acest domeniu încât să se ofere închiriere în regim hotelier în orice oraș al țării. Însă dacă ajungi spre exemplu în capitală, ai sigur și această opțiune de cazare. Poți încerca să cauți oferta de la apartamente-regimhotelier.ro. Pașii premergători pentru închirierea de acest gen se referă în mare parte la același set de reguli ca și la alte metode. Se dorește rezervare, plata pe bază de factură, se ține cont de un contract. Iar de la caz la caz pot exista reguli diverse de a nu avea animale de companie sau de a realiza check in sau check out într-un anumit interval de ore. Avantajele unei astfel de metode sunt numeroase. În primul rând se apreciază posibilitatea de a alege locația și tipul de locuință, fie vorba de o garsonieră sau de un apartament cu 2 sau 3 camere. Acestea sunt adesea situate în puncte strategice, pe marile bulevarde spre exemplu. Au toate dotările posibile, inclusiv aparatură electrocasnică, iar și mobilier sau alte detalii de articole de uz casnic.
Dacă ne raportăm la turiști, aceștia se pot caza și în grup într-o astfel de locuință, împărțind costurile. Avand în vedere accesul liber la bucătărie și alte astfel de avantaje, costurile sunt clar dintre cele mai apreciate. De asemenea, la cerere, acest tablou al confortului se poate completa și cu alte tipuri de servicii, precum sunt și cele de la hotel. Spre exemplu menajul sau cererea de a fi preluate hainele pentru a fi spălate. Practic, metoda de închiriere în regim hotelier îmbină elemente ale metodelor diverse în ceea ce privește locuința clasică și camera de hotel. Astfel de locuințe se pot închiria pe termen scurt sau lung. Nu se conditonează cu nimic privind perioada din an. Ca drept dovadă a popularității câștigate, agențiile de profil spun că au agenda plină și că abia ce fac față cu locațiile deținute pentru a răspunde favorabil tuturor cererilor. Într-un astfel de context se pare că închirierea în regim hotelier începe să se impună tot mai mult și să fie un tip de cazare tot mai dorit.

Sursa: unica.ro