O modalitate simpla si eficienta de a scapa de parul nedorit de pe corp

Orice femeie isi doreste sa aiba tot timpul o piele catifelata, insa de multe ori parul nedorit de pe corp poate fi o piedica.
Daca vrei sa-ti pregatesti din timp pielea pentru sezonul estival, iti recomandam sa incerci epilarea definitiva cu laser, deoarece aceasta este cea mai buna perioada pentru o astfel de interventie.
Tehnica de epilare definitiva da rezultate foarte bune si pe pielea inchisa la culoare sau bronzata, cat si pentru persoanele care au o sensibiltate mare la durere sau densitate foliculara mare.

Acest tratament poate fi folosit pe orice zona a corpului, indiferent de tipul pielii.
La salonul Gossip Beauty Industry veti gasi aparatul Elysion, care functioneaza cu laser dioda, unul dintre cele mai eficiente lasere impotriva firelor de par nedorite, complet sigur pentru pielea bronzata sau care urmeaza sa fie expusa la soare.

Lungimea de unda a laserului permite realizarea de tratamente sigure si cu rezultate excelente pentru orice zona a corpului, fiind exclus riscul aparitiei de arsuri la nivelul epidermei sau de hiperpigmentatii.
Tehnica de epilare definitiva cu laser Elysion functioneaza rapid si eficient, intrucat distruge rapid foliculii de par datorita temperaturilor ridicate folosite, insa fara a afecta tesuturile inconjuratoare.
Spre deosebire de alte echipamente de pe piata, Elysion are o rata de repetitie ridicata si foloseste o energie mare cu impulsuri scurte.
De aceea, se obtin rezultate vizibile chiar de la prima sedinta.

Incercati cu incredere si bucurati-va de o piele fina!

Va asteptam la salonul nostru Gossip Beauty Industry, pentru a incerca noua tehnologie.