Lideri mondiali in imobiliare

Agenția RE/MAX Funimob lucrează continuu pentru a pregăti cei mai buni agenți imobiliari, care pot face din orice proces de intermediere o amintire frumoasă, de neuitat. Agenții RE/MAX Funimob sunt dedicați fiecărui client pe care îl reprezintă, creează legături de lungă durată, iar pozitivismul și profesionalismul lor îi fac să fie printre cei mai căutați agenți din oraș.

Fie că vorbim de proprietăți cu diferite spețe juridice, fie că vorbim de diferite tipuri de proprietăți sau diferite tipuri de tranzacții, agenții RE/MAX
Funimob sunt pregătiți pentru orice provocare imobiliară, pentru a vă face pe dumneavoastră, clientul nostru, un client mulțumit cu o tranzacție cât mai lină, profitabilă și pozitivă.
Agenția RE/MAX Funimob își dorește să fie un punct de inspirație pentru toți agenții imobiliari din Brașov, prin calitatea serviciilor oferite acestora, pornind de la programe de învățare croite special pentru piața imobiliară locală până la programe de dezvoltare personală pentru a asigura succesul agenților.

Mediul pozitiv, profesionalismul, productivitatea, calitatea serviciilor, sunt câteva din atributele care ne fac să fim mai mult decât o agenție imobiliară.

Suntem cei ce transformă agenții imobiliari în experți pentru succesul tranzacțiilor dumneavoastră. Pentru noi, numele de FUNIMOB vine din pasiunea noastră pentru ceea ce facem, fiind fani ai imobiliarelor.

Suntem alături de dumneavoastră fie că vreți să ne fiți client, sau vreți să vă alăturați echipei noastre!