Toamna aduce cu ea culori calde si blande!

Asta regasim si in vestimenatia noastra dar si in nuantele parului. Cum vizitele la salon sunt mai rare , este de preferat ca nuantele de par sa fie cat mai usor de intretinut, de aceea se prefera nuantele ceva mai inchise, cu suvite aurii care sa ofere luminozitate. Sunt de recomandat nuante calde in locul celor reci, dand astfel si un plus de luminozitate pielii, acelea din urma fiind mai dificil de purtat pe masura ce pielea isi pierde acea stralucire pe care o avem vara.
Imbina suvite de un blond auriu cu unele in tonuri ca parul tau natural. Este foarte usor de intretinut pentru ca parul natural are de obicei un subton cald, sunt de parere specialistii.

Hair Stylist Catalina Dupoi: 0799 922180

Toamna este un sezon al schimbarii, iar pielea noastra e cea care le resimte cel mai bine avand primul impact cu exteriorul. In acest sezon, la fel ca in cel de iarna, foarte importanta este hidratarea, deoarece frigul afecteaza celulele pielii, iar pentru a avea o manichiura si o pedichiura perfecta este nevoie sa ne ne mentinem sanatosi.
Mainile noastre sufera acum putin mai mult, din cauza dezinfectantilor folositi, de aceea este foarte important sa avem cu noi mereu crema hidratanta alaturi.
Pentru manichiura si pedichiura, acest an are ca si culoare de baza albastrul clasic, dar putem opta bineinteles la diferite nuante de nude, fiind cele mai iubite culori toamna.

Nail Technician Claudia Stefania: 0745 752217

Va asteptam la salonul nostru pe Str. Nicolae Titulescu 50 (in spate la AFI)!

https://www.facebook.com/gossipbeautyindustry