Responsabilitatea de a oferi unicitate și calitate în cel mai amplu proiect de până acum – Cosmopolit Zenit

COSMOPOLIT INAUGUREAZĂ CEL MAI NOU ANSAMBLU REZIDENȚIAL DIN PORTOFOLIUL PROPRIU. ACEEAȘI CALITATE CU CARE NE-A OBIȘNUIT DEZVOLTATORUL BRAȘOVEAN, DE DATA ACEASTA, LA UN NIVEL ȘI MAI RIDICAT. ASTFEL, COSMOPOLIT ZENIT VINE CU O SERIE DE UPGRADE-URI FAȚĂ DE CEEA CE REPREZINTĂ DEJA VÂRFUL SEGMENTULUI REZIDENȚIAL DIN BRAȘOV ȘI UNUL DINTRE MARILE SUCCESS STORY-URI DIN REAL ESTATE-UL AUTOHTON.

Locația Cosmopolit Zenit va fi cu siguranță unul dintre principalele puncte de atracție pentru brașoveni. Amplasat în imediata proximitate a Parcului Trandafirilor, oază de liniște cu un farmec discret și totodată greu de uitat, dar și a unei zone de shopping de tradiție în Brașov, cum e zona comercială Carrefour, Cosmopolit Zenit are câte ceva pentru fiecare. De la tinerii care își întemeiază o familie, la familii cu copii, la tineri antreprenori pentru care cariera reprezintă deocamdată o prioritate, cu toții se vor bucura de proximitatea de neegalat față de centrul Brașovului, aflat la doar cinci minute de condus față de Cosmopolit Zenit.

Situat pe strada Carpaților, la numerele 15-17, Cosmopolit Zenit reprezintă noua față a unui Brașov care întinerește pe zi ce trece. Dacă, în trecut, zona era una semi-industrială, astăzi, ca urmare a proiectelor rezidențiale inovatoare și a strategiilor pe termen lung abordate de jucătorii cu viziune din real estate-ul brașovean, vorbim de un cartier din ce în ce mai căutat, cu un aer vibrant și o personalitate cu totul aparte. Astfel, Cosmopolit Zenit reprezintă vârful de lance al acestor eforturi susținute de regenerare urbană. Mulțumită lor, moștenirea Brașovului de altădată este reconvertită într-un vibe nou, plin de optimism, iar inima Brașovului de mâine bate din ce în ce mai tare.

Conceput ca o desăvârșire a cartierului Răcădău, în prezent cea mai căutată zonă rezidențială din Brașov, Cosmopolit Zenit confirmă poziția de trendsetter necontestat al pieței imobiliare deținută de Cosmopolit. Asta se traduce printr-un buget fără precedent pe piața de real estate alocat inovației, care se face simțită pretutindeni, de la impactul vizual al construcției, plină de personalitate și totodată perfect integrată în peisaj, până la nivelul finisajelor utilizate. Ca de obicei, s-a optat pentru calitate superpremium pe toată linia, de la aspectele mai vizibile, cele care ajută la crearea unei prime impresii favorabile, cum ar fi parchetul, gresia și faianța utilizate, până la detaliile care uneori trec neobservate, dar care dau într-adevăr senzația de fine living desăvârșit. Ai crezut că vei admira vreodată o cutie de scrisori? Sau un simplu mâner? Pregătește-te să fii uimit!

De la apartamente tip studio, la structuri de tip penthouse, toate apartamentele sunt optimizate pentru a oferi un spațiu locuit maxim. Compartimentate pentru a satisface o gamă cât mai largă de nevoi, apartamentele Cosmopolit Zenit se bucură, totodată, de o constantă esențială: spațiile vitrate generoase. În plus, am amplasat mai multe terase ca niciodată, care vor completa spațiul verde al ansamblului. Scopul nostru: câte terase, atâtea insule de verdeață, pentru un arhipelag verde în care simțul estetic și dorința legitimă pentru un aer cât mai curat sunt satisfăcute în mod egal.

Cauți o casă nu doar frumoasă și primitoare, ci și inteligentă?
Cosmopolit Zenit îți oferă pe lângă dotările standard, și acel tip de oază smart, care să reflecte întru totul personalitatea și interesele tale.

Trăgând linie, Cosmopolit Zenit înseamnă 300 de apartamente și spații comerciale, pentru 300 de viitoare familii sau de antreprenori. Împreună, aceștia vor modela felul cum vor arăta Brașovul și România de mâine. Ce anume motivează membrii echipei Cosmopolit să pună mereu inovația pe primul loc și să se autodepășească de fiecare dată, cu fiecare nou proiect? Bucuria că fac parte din povestea lor, mândria că, împreună, creează condițiile ideale pentru ca aceste familii și acești antreprenori să își atingă potențialul maxim, spre beneficiul nostru, al tuturor.

Înscrie-te în lista de așteptare pentru a fi printre primii care primesc informații despre noul ansamblu Cosmopolit Zenit pe: www.cosmopolit-residence.ro/zenit