CUM S-AU PREGATIT AUTORITATILE LOCALE PENTRU „CERBUL DE AUR 2019”?

Festivalul “Cerbul de Aur 2019”, care se desfasoara in perioada 22 – 25 august la Brasov, va fi o editie completa, pentru toate gusturile, cu ritm dar si romantica, cu recitaluri care sa devina momente de colectie. In acest an, alaturi de Emeli Sande si Ronan Keating, vor urca pe scena din Piata Sfatului si Irina Rimes si Stefan Banica.
Aproximativ 6 milioane de lei, echivalentul a peste 1,2 milioane de euro, din bugetul Societatii Romane de Televiziune pe 2019 au fost alocati pentru „Cerbul de Aur 2019”.

Primaria si Consiliul Judetean Brasov vor ceda Piata Sfatului pentru a fi in folosinta gratuita. De asemenea, vor suporta cheltuielile de cazare si protocol dar si utilitatile. Guvernul a alocat o suma de bani care vor fi consumati cu premiile si vedetele invitate.
Organizatorii au subliniat o serie de masuri pe care le vor lua pentru confortul rezidentilor si al turistilor: vor reduce, in masura posibilului, perimetrul de desfasurare a evenimentului fata de cel ocupat la editia precedenta, iar spectacolele se vor incheia mai devreme.

Festivalul „Cerbul de Aur” este unul dintre cele mai importante evenimente culturale ale Brasovului, care are acoperire televizata nationala si internationala. Practic, festivalul contureaza cea mai ampla campanie de promovare pentru judetul Brasov, cea mai importanta destinatie turistica din Romania, punand in valoare toate atractiile din zona.

Autor: Alexandra Mihaela SCORUȘ