Cum lucrează jackpot-urile progresive?

 

Sloturile progresive sunt o categorie specială de aparate de slot cunoscute pentru premiile lor uriașe suplimentare, care continuă să crească de fiecare dată când cineva învârte rolele.

Cu jackpot-uri care pot ajunge la milioane de dolari, nu este surprinzător faptul că „progresivii” sunt cel mai popular tip de sloturi la cazinourile online. Să vedem cum funcționează, cum să joci sloturile cu jackpot progresiv, cum să câștigăm un jackpot și care sunt șansele tale de a câștiga.

Pentru a încerca un astfel de aparat online, accesează  https://5vulkanvegas.com/ro/category/slots , site unde vei găsi cele mai mari șanse de câștig de pe piață.

Ce sunt slot-urile progresive?

Aceste jocuri sunt numite sloturi progresive, deoarece premiul jackpot-ului nu este fix – el progresează cu fiecare pariu făcut, până când este câștigat. Unele jackpot-uri progresive plătesc automat dacă ating o anumită dimensiune, dar cele mai multe sunt nelimitate și pot, teoretic, să devină din ce în ce mai mari până când cineva îl câștigă.

Sloturile cu jackpot progresiv sunt diferite doar de restul universului sloturilor din cauza premiilor monstru. Unele sloturi sunt progresive dedicate, în timp ce altele sunt doar versiuni ale jocurilor existente care sunt conectate la o rețea de jackpot.

Dar dezvoltatorii de cazinouri și jocuri au vrut să găsească modalități de a oferi premii mai mari fără a pierde banii. Un designer de jocuri isteț și-a dat seama că, dacă i-ar pune pe jucători să finanțeze ei înșiși jackpot-urile folosind ceva numit contribuție la miză, ar produce fonduri de premii mai mari. Acestea ar atrage mai mulți jucători, care ar finanța jackpot-uri din ce în ce mai mari și așa mai departe!

Această inovație înseamnă practic că milioane de jucători contribuie fiecare cu câțiva bănuți, astfel încât unul dintre voi să devină milionar, un pic ca la loto.

Datorită popularității masive a jocurilor precum Cleopatra, premiile progresive MegaJackpots ale IGT sunt unele dintre cele mai mari din Marea Britanie.

Cum funcționează sloturile progresive?

Să răspundem la această întrebare mergând sub capota acestor jocuri de cazino și aruncând o privire mai atentă la modelul pe care îl folosesc aceste sloturi, care face posibile câștiguri uriașe.

Contribuția

Pentru fiecare pariu pe care îl faceți, o mică parte este transferată într-un pot separat, care este folosit pentru a finanța jackpot-ul sau jackpot-urile. Jucați orice sloturi Red Tiger legate de caracteristica lor Daily Jackpots și aproximativ 3% din pariul dvs. va finanța fondul de jackpot, în timp ce MegaJackpot-urile IGT iau aproximativ 2,3% din pariul dvs.

Sămânța

Ce se întâmplă când cineva câștigă un jackpot și de ce nu începe de la zero? Jackpot-urile progresive trebuie să înceapă de undeva, pentru că nimeni nu ar juca un slot cu un jackpot de £0 sau £10.

Aceasta undeva se numește „sămânță” și este garantată de cazinoul sau furnizorul de jocuri. Fondul de premii MegaJackpots™ al IGT este de exemplu de 500.000 GBP.

Premiul

Un jackpot progresiv este doar unul care continuă să crească pe măsură ce este jucat, până când este câștigat. Progresivii de un milion de lire atrag toată atenția, dar sloturile progresive vin în toate formele și dimensiunile, unele sloturi având chiar și propriile lor jackpot-uri progresive de mai puțin de 1.000 GBP.

Jocurile MegaJackpots de la IGT au plătit în medie câștiguri de jackpot de 846.000 GBP și au fost câștigate (din nou, în medie) la fiecare 10 săptămâni.

Întrebări frecvente privind slot-uri progresiv

Câștigă cineva vreodată jackpot-uri progresive?

Deși șansele de a obține un jackpot progresiv sunt mici la orice rotire dată, jackpoturile progresive sunt câștigate destul de des, deoarece milioane de rotiri au loc în fiecare săptămână.

Cel mai mare jackpot progresiv câștigat online a venit în 2017, când un jucător din Marea Britanie a câștigat 13,2 milioane de lire sterline pe Mega Moolah. În ultimii ani, la PlayOJO, au fost câștigate multe jackpoturi progresive cu șase cifre. Leisureles a câștigat un progresiv de 100.182,51 GBP la Top Cat, Richvandam1 a câștigat 205.056 GBP la slotul Divine Fortune și Vericeca a câștigat 118.546 GBP la slotul nostru Mega Fortune.

Cum se compară RTP-urile cu sloturi progresive cu sloturile obișnuite?

Datorită contribuției suplimentare la fondurile de jackpot, sloturile progresive tind să aibă procente de Return To Player puțin mai mici decât sloturile obișnuite neprogresive. RTP-ul oficial pentru slotul clasic Fishin’ Frenzy este de 96,12%, dar versiunea Fishin’ Frenzy Jackpot legată de progresivi în rețea Jackpot King are un RTP global de 95,64%.

Când îl defalci, jocul de bază are un RTP de 93,32%, iar caracteristica progresivă are un RTP de 2,32%, care include o contribuție de 0,68% la rezerva pentru a semăna viitoare pot. Dacă sunteți foarte conștient de preț și preferați returnări imediate, ar trebui să vă gândiți să rămâneți la sloturi non-jackpot.

Trebuie să jucați pariu maxim pentru a califica pentru un jackpot progresiv?

Nu întotdeauna, dar ar trebui să verificați regulile jocului pentru a vă asigura că știți cum să vă calificați. Majoritatea sloturilor noastre progresive nu au minim, dar unele jocuri necesită să selectați numărul maxim de linii de plată sau monede pentru a fi eligibil pentru a câștiga jocul. Cunoașterea regulilor pe dinafară sună ca o corvoadă, dar este unul dintre factorii cheie în cum să câștigi la sloturi.

Toți furnizorii obișnuiau să facă acest lucru pentru a crea condiții de concurență echitabile, astfel încât jucătorii înalți să nu fie dezavantajați față de mizatorii mici. Dar în aceste zile, furnizorii au descoperit modalități noi și inventive de a permite oricărui jucător șansa de a câștiga, deși mizatorii mai mari vor avea șanse mai mari de a declanșa jackpot-ul.