COSMOPOLIT, 5 ANI DE EXPERIENTA IN REAL ESTATE

Conceptul Cosmopolit a luat naștere în anul 2014. Atunci, calitatea, frumosul și aprecierea pentru lucrul bine făcut ne-au servit drept suport. Iar astăzi, ani mai târziu, fundamentul este același. Doar că am adăugat un strat de care suntem mândri: valoarea premium a unui stil de viață frumos și sigur.

Cosmopolit caută să îmbogățească viețile oamenilor folosindu-se de expertiza, experiența și resursele numeroase pe care le are la dispoziție.

Misiunea COSMOPOLIT

Ne-am asumat o misiune de la care nu suntem dispuși să ne abatem. Și este una de lungă durată, care ignoră crizele, toane din piață sau tentația scurtăturilor: Oferim cea mai bună experiență de real estate din România. Această misiune, pe care toți partenerii, clienții și colegii noștri o cunosc în ceea ce ne privește, vine cu un set de promisiuni:

-respect pentru calitate
-angajament neclintit față de valorile premium
-valoare intrinsecă (și rară) a proiectelor

Produsele Cosmopolit promovează stilul de viață premium, modern, care se încadrează perfect în peisajul urbanistic al secolului 21, fiind brandul cu cea mai rapidă ascensiune de pe piața de real estate premium brașoveană. Tot mai mulți clienți ne oferă încredere pentru găsirea locuinței de vis. Cele două proiecte pe care le dezvoltăm actualmente în zona ultracentrală a orașului sunt mărturie a standardelor promovate de noi. Primul dintre acestea este Cosmopolit Grozăvescu, localizat într-o zonă ultracentrală care te va cuceri prin împrejurimile moderne, prin accesul rapid la toate punctele importante. Situat pe fosta platformă a trustului de presă Tipotex și RTT, pe strada Traian Grozăvescu Nr. 7 într-una din cele mai dorite locații din zona centrală a Brașovului, acesta are un regim de înălțime de S1+S2+P+6 etaje. În clădire există o gamă variată de locuințe, fiind puse la dispoziția clieților apartamente de diferite dimensiuni, de la unu la patru dormitoare sau de tip penthouse. De asemenea, la parter sunt spații comerciale și birouri. O achiziție în acest complex imobiliar este o investiție pentru viitor, valorile premium fiind intens promovate prin stilul unic al complexului Cosmopolit Grozăvescu.

Elementele de arhitectură se completează perfect prin atenția la fiecare detaliu, lucru pe care îl poți remarca în mici note de eleganță: cutiile poștale, mânerul, spațiile comune – toate acestea creând o atmosferă rafinată, senzuală chia, fiind realizate de divizia Cosmopolit Architecture&Design

Cosmopolit Mihai Viteazul 1-3 este cel mai complex proiect imobiliar de până acum al brandului. Este expresia stilului de viață modern și pune în operă toată experiența acumulată de-a lungul anilor. Ansamblul este situat pe str. Mihai Viteazul, Nr 1-3, în spatele restaurantului libanez Amasi. Construit în regim de înălțime S1+S2+P+6 și structurat într-o gamă variată de locuințe, spații comerciale și birouri, el reprezintă chintesența întregii noastre evoluții. Proiectul propune o abordare inovativă, o viziune nouă asupra conceptului de locuință, una care să se integreze perfect în peisajul actual și să corespundă nevoilor oamenilor care locuiesc în centrul orașului.

Imobilele noastre se bucură de un design unic, care oferă siguranță și confort și se remarcă prin atenția deosebită la cele mai mici detalii. Materialele premium utilizate în construcție sunt o altă garanție a calității, deloc de neglijat. Finisajele propuse sunt de calitate superioară: parchet, gresie, faianță, ferestre cu geam termopan și tâmplărie aluminiu, izolație termică și fonică, centrală termică de apartament, obiecte sanitare moderne în baie, lift, video interfon, iar la subsol sunt situate parcarea subterană și boxele aferente.

Ambele constructii vor fi fi finalizate în 2021. Divizia de construcție Cosmopolit General Construct le va pune în operă cu binecunoscuta meticulozitate și atenția obsesivă pentru detalii, aliniindu-se la standardul de calitate COSMOPOLIT.