CORT VS CASA DE VACANȚĂ VS HOTEL

Încă nu știi unde și cum să îți petreci restul vacanței de vară?

Ei bine, iată niște sfaturi:

Achiziționarea unui cort este o idee foarte bună. Atât în cazul în care îți place să faci drumeții pe munte, dar și în cazul în care preferi vacanțele într-un camping, pe malul mării, cortul este foarte util. Deși condițiile de la cort sunt mai puțin favorabile, îți oferă totuși niște experiențe diferite, îți oferă oportunitatea de a sta mai mult în natură, de a evada din  monotonia orașului.

Un sejur într-un hotel fie pe malul mării, fie la munte ori în străinătate, este de departe cea mai utilizată formă de petrecere a concediului. În primul rând din pricina faptului că îți oferă toate serviciile asigurate( curățenie, servirea meselor la restaurant). În al doilea rând, prezența unor posibile piscine, locuri de joacă pentru copii sau a programelor de divertisment organizate      (concerte, serile latino etc.), reprezintă alte motive pentru care lumea alege hotelurile.

În același timp, o casă de vacanță este de asemenea foarte avantajoasă pentru petrecerea timpului liber. Chiar dacă întreținerea și amenajarea sa sunt mult mai costisitoare, o casă de vacanță  este mult  spațioasă și condițiile de  care beneficiezi sunt mult mai avantajoase. Mai mult decât atât, casa de vacanță îți oferă mai multă intimitate, spre deosebire de un hotel sau de un cort.

Autor: Anastasia BOGHICI