Braşovenii vor purta măşti de protecție şi în spațiile aglomerate deschise

De la 1 august brașovenii trebuie să poarte măști de protecție în spațiile aglomerate deschise din județ. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis să fie luată această măsură împotriva răspândirii COVID-19.

Astfel, de la începutul lunii august nu vom mai putea ieși pe stradă, la piață, bâlciuri, evenimente în aer liber sau în orice alt loc aglomerat fără măști de protecție.

HOTĂRÂRE Nr.18 din 29 iulie 2020 privind stabilirea unor măsuri de limitare a răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2 la nivelul spațiilor/activităților unde există un risc crescut de infectare Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, întrunit în şedinţă extraordinară în data de 29.07.2020,

HOTĂRĂŞTE:

Art.1 Se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție pentru toate persoanele prezente în piețele agroalimentare, permanente sau temporare, închise sau deschise, precum și în spațiile de tipul târgurilor de animale sau de produse tradiționale, bâlciuri etc. de pe teritoriul județului Brașov, începând cu data de 01.08.2020, orele 06.00.

Art.2 Se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție la toate evenimentele, de orice natură, unde sunt create condiții de aglomerare de persoane, pe raza județului Brașov, desfășurate atât în interior, cât și în exterior, începând cu data de 01.08.2020, orele 06.00.

Art.3 Se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție pe toate arterele pietonale intens frecventate, precum și în alte zone aglomerate, începând cu data de 01.08.2020, orele 06.00.

Sursa: newsbv.ro