Asociația Zi de Bine vă invită la inaugurarea EDUBUZZ

Asociația Zi de Bine vă invită luni, 16 noiembrie 2020, începând cu ora 12:30, la inaugurarea EDUBUZZ.

În luna octombrie, Asociația Zi de Bine a adus la viață un autobuz scos din circulație și l-a transformat radical într-un spațiu educațional pentru copiii din satul Augustin, județul Brașov.

Cu un autobuz vechi, ruginit și fără roți, nu poți ajunge prea departe. Cum bineînțeles, nici fără școală, încurajare și oameni devotați, visurile nu pot deveni realitate.

Astfel, la începutul lunii octombrie, doi învățători, Natalia Ginghina și Adrian Secal, au licitat pentru un autobuz scos din circulație cu scopul de a-l transforma într-un spațiu de studiu, unde copiii să poată veni după ore. Transformarea auobuzului necesita o investiție semnificativă. Atunci a intervenit Asociația Zi de BINE. Pentru acest proiect s-au strâns peste 35.000 de euro, bani proveniți din donarea zilei de naștere (inclusiv Simona Halep și-a donat ziua pentru acest proiect) dar și prin contribuția companiei Rehau, care și-a donat aniversarea a 25 de ani de prezență în România.

Acum, după câteva săptămâni în care s-a lucrat neîncetat, Edubuzz este pregătit să își primească elevii.

Veți putea urca în autobuzul Edubuzz și de asemenea, veți putea discuta cu Melania Medeleanu și Luciana Zaharia, fondatoarele Asociației Zi de Bine, dar și cu cei doi învățători, pentru a afla mai multe detalii despre întreg proiectul lunii octombrie.

Așadar, vă așteptăm luni, 16 noiembrie, începând cu ora 12:30, în satul Augustin, județul Brașov.