5 modele de canapele inedite pentru un living modern

Designerii de interior inteleg nevoia omului modern de originalitate si noutate, altfel nu ar fi conceput urmatoarele modele de capele inedite, surprinzatoare, total iesite din comun si cu multa personalitate. Daca visezi la un living „altfel”, probabil ca una din canapelele de mai jos este tocmai ce ai nevoie.

Cine ar fi crezut ca o canapea poate fi exemplul perfect al evadarii din cotidian? Modelele de canapele inedite de mai jos iti arata cum poti beneficia de un living original, practic si demn de admiratia musafirilor!

1. Canapeaua cu structura moleculara

Tot universul este constituit din molecule, inclusiv canapeaua din living. De aceea, designerul Animi Causa s-a gandit sa exprime intocmai aceasta realitate biofizica in modelul canapelei „Feel Seating System”, constituit din 120 de „bile” moi acoperite de o fibra elastica. Canapeaua nu este doar extrem de confortabila, ci poate fi „modelata” in diverse forme creative.

Pret: 7.950 de dolari, pe animicausa.com.

2. Canapeaua „Flexible Love”

Canapeaua „Flexible Love” este scaun, fotoliu si canapea, adica un corp de mobilier cu structura unui acordeon, conceput din lemn si hartie. Piesa inedita de mobilier poate lua multitudine de forme, inclusiv pe format circular, prin simpla tragere a capetelor sale.

Pret: 347 dolari/615 dolari, in functie de dimensiune, pe ww2.flexibleloveuk.co.uk.

3. Canapeaua in forma de animale

Maestrul tapiter italian Rodolpho Rocchetti este cunoscut pentru piesele de mobilier creative pe care le realizeaza la fabrica din Roma. Canapelele sale in forma de animale se bucura de un succes incredibil in randul iubitorilor de necuvantatoare, intrucat sunt realizate cu umor si pricepere, din blana artificiala moale ca matasea.

Pret: se comunica odata cu comanda, pe tappezzeriarocchetti.com.

4. Canapeaua Lego

Iubitorii jocului clasic al copilariei vor simti o exaltare interioara cu singuranta, la vederea canapelei Lego concepute de designerii Thierry Nahon si Philippe Landecker. In ciuda formatului geometric in linii drepte, piesa de mobilier se anunta a fi moale ca puful.

Pret: fiecare piesa Lego a canapelei modulare costa 20-55 dolari;

5. Canapeaua iluminatoare

Utilizata corect, aceasta canapea inedita poate crea o atmosfera placuta si romantica in living. Designerul japonez Waazwiz a folosit vopsea acrilica pentru conceperea modelului cu efect relaxant asupra sistemului nervos.

Pret: se comunica odata cu comanda, pe prezi.com.

Sursa foto: freshome.com

Sursa: casa.acasa.ro