2020 – un an de consolidare a activității, echilibru si incredere!

Anul 2019 a însemnat pentru Blitz Brașov momentul intrării în familia Blitz Imobiliare. A marcat momentul deschiderii biroului din Brașov pentru compania noastră, și astfel al extinderii pe plan național al unui proiect demarat pe piața clujeană acum 10 ani!

În acest context, e important să ne uităm la creșterea și realizările din acest deceniu de activitate. 2010 a marcat momentul înființării în Cluj-Napoca a companiei care a devenit liderul de necontestat al pieței imobiliare clujene, și o prezență constantă în topurile naționale de specialitate, cu premii prestigioase.  Împreună am crescut, ne-am dezvoltat și am conturat relații temeinice bazate pe încredere, seriozitate, comunicare, profesionalism.

Blitz într-o privire: cifre-cheie 2019

Cluj Brașov
Blitzeri(agenti si angajati) 116 12
Cifra de afaceri 2.200.000 Euro 88.000 Euro
Număr tranzacții 1200 67
Carduri Blitz VIP 10.000 *in curand

* vânzările in Brașov au început în luna mai

Biroul Blitz Brașov: primul pas spre extinderea la nivel național

În anul 2019 am reușit să facem un pas semnificativ și important în evoluția Blitz: deschiderea biroului din Brașov. Acest pas a reprezentat o investiție într-un oraș cu potențial imobiliar solid, cu o creștere viguroasă și stabilă, atractiv atât investițional cât și turistic, și în plus cu un potențial uman remarcabil.

A fost un an de de investiție continuă, atât în în dezvoltarea profesională a echipei, în sisteme de management și proceduri, cât și în creșterea notorietății brandului la nivel local. Prin consolidarea proceselor și procedurilor interne am urmărit creșterea stabilității companiei, crearea unui mediu predictibil și funcțional. S-a investit mult în integrarea noilor Juniori Brokeri Blitz în programul de perfecționare Blitz Camp, program în care traineri specializați în vânzări, comunicare, marketing, evaluare imobiliară, ș.a. îi învață pe agenți “secretele” domeniului imobiliar.

Avem în acest moment în Blitz Brașov o echipă solidă, bine închegată, și în continuă dezvoltare. “Căutăm în continuare colaboratori in vederea cresterii biroului de la Brasov care sa aiba urmatoarele calitati: curaj, incredere in sine si perseverenta”, declara Gabriel Banita, Managing Partner birou Brasov.

Investiție continuă în dezvoltarea serviciilor integrate Blitz

Știm că un client mulțumit se poate transforma într-un promotor al brandului nostru și că recomandările acestuia sunt recompensele lucrului bine făcut. Viziunea Blitz este centrată pe dezvoltare și educație imobiliară de calitate. Pentru ca acestea să coexiste și să persiste este necesar ca pe lângă serviciile de intermediere imobiliară să existe servicii integrate care să ducă la creșterea satisfacției clienților și la fidelizarea acestora.

În 2019 s-a pus un accent foarte mare pe serviciile integrate pe care le oferă compania noastră cu scopul de a aduce beneficii cât mai mari în rândul clienților noștri. Printre aceste servicii amintim:

  • Comisionul de 0% de care se beneficiază în momentul închirierii sau cumpărării unei oferte aflate în exclusivitate Blitz;
  • Consultanti imobiliari specializați;
  • Consultanta pe investitii imobiliare;
  • Număr nelimitat de vizionări;
  • Pachete atractive de promovare pentru proprietari.

În 2020, urmărim să lărgim și să diversificăm gama de servicii prin introducerea cardului Blitz VIP, prin care clienții și potențialii noștri clienți să aibă acces la servicii conexe achizițiilor imobiliare. Cat si un department de investitii imobiliare cu consilieri specializati in identificarea oportunitatilor de investiti, cu competente de analiza a investitiilor in imobiliare, competente tehnice in constructii si de evaluare a proprietatilor.

Credem in relatii de castig-castig!

0264 333 777
Str. M. Kogalniceanu nr. 15, et. 2, Brasov
www.blitz-imobiliare.ro